Je vindt hier het beste vriendenboek van 2020. Vergelijk de top 5!

Wil je graag meer te weten komen over je vrienden en vriendinnen? Dan kun je hen het liefst in je vriendenboekje laten schrijven. Volwassenen die een leuk geschenk aan een kind willen geven, kunnen daarnaast ook kiezen voor een vriendenboek. Een dergelijk boekje houdt kinderen namelijk gedurende langere tijd aangenaam bezig. Wist je dat er zelfs vriendenboeken zijn voor volwassenen? Het is bij het uitkiezen van het beste vriendenboek daarom belangrijk om te letten op thema’s. Vriendenboekjes zijn immers verkrijgbaar in allerlei varianten. Denk maar aan een Frozen of Spider-man boekje. Je kunt zelfs voor een vriendenboek kiezen met een wijnthema. Vervolgens laat je al je vrienden en vriendinnen in dit boekje schrijven. Misschien voegen ze zelfs een leuke foto toe. Kies daarom gauw jouw beste vriendenboek uit!

Beste vriendenboek van 2020

Het uitkiezen van het beste vriendenboek hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je kiest namelijk voor een boekje aan de hand van je favoriete kleur, favoriete tv-personage of gewoon het thema. Hierna beantwoorden je vrienden allerlei vragen in het boekje, zoals “wanneer ben je jarig?”. Aan de hand van extraatjes zoals de mogelijkheid om een foto toe te voegen, kun je voor een exemplaar kiezen. Is het toch moeilijk om het ideale vriendenboekje uit te kiezen? Wij helpen je op weg. We zijn voor je op zoek gegaan naar de best verkochte varianten. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 lijst samengesteld. Elk boekje uit deze top 5 recenseren we afzonderlijk. Lees dus gauw de onderstaande recensies en kies jouw beste vriendenboek gemakkelijk uit!

1. Paw Patrol vriendenboek

Ben je altijd al een fan geweest van de tv serie Paw Patrol? Dan zal het ons niet verrassen als je posters van deze personages in je kamer hebt. Misschien Paw Patrol beste vriendenboekheb je zelfs een tas en kleding van deze brave hondjes. Het is daarom hoog tijd geworden om ook een vriendenboek van deze personages te hebben. Om deze reden is het boekje Paw Patrol vriendenboek het beste vriendenboek voor jou. Dit boek heeft als thema Paw Patrol. Je ziet al op de kaft dat Skye, Rocky en Marshall je lief aankijken. Daarom is dit boekje het beste vriendenboek voor jou.

In het boekje hebben je vrienden en vriendinnen de mogelijkheid om weetjes over zichzelf te vertellen. Er wordt onder andere aan hen gevraagd waar ze wonen en wanneer ze jarig zijn. Daarnaast mogen ze vertellen wat ze het liefst eten en welke hobby’s ze hebben. Bij elke nieuwe spread is er gezorgd voor een kleurplaat. Deze kunnen je vrienden en vriendinnen met stiften of kleurpotloden omtoveren tot een meesterwerk. Je vrienden en vriendinnen krijgen zelfs de kans om een mooie foto van zichzelf toe te voegen. Dit boekje wordt vast wel een kostbare herinnering voor later. Laat dus al je vriendjes en klasgenootjes erin schrijven!

Eigenschappen van het boek Paw Patrol vriendenboek:

 • Het thema van dit boek is Paw Patrol.
 • De mogelijkheid bestaat om foto’s toe te voegen.
 • In het boek kunnen je vrienden kleurplaten met stiften of kleurpotloden inkleuren.

2. Unicorn vriendenboek

We hebben allemaal vrienden en vriendinnen. Echter, we weten niet alles over hen. Je kunt weten hoe je beste vriendin heet en waar ze woont. Maar misschien weetUnicorn vriendenboek je niet precies wat haar favoriete tv-programma is. Dergelijke informatie krijg je als je je vrienden en vriendinnen allemaal in je vriendenboek laat schrijven. Welk boekje is echter het beste vriendenboek voor jou? Misschien ben je een grote fan van eenhoorns. Deze magische dieren zien er altijd schitterend uit. Het is dus niet verbazingwekkend dat je van hen houdt. Gelukkig is er speciaal voor jou een vriendenboekje met dit thema, namelijk het Unicorn vriendenboek.

Het Unicorn vriendenboek is het beste vriendenboek voor kinderen die dol zijn op eenhoorns. Vooraan in dit boek ontdek je namelijk welke eenhoornnaam jij en je vrienden hebben. Heet je bijvoorbeeld Hanna en ben je in maart jarig? Dan is je eenhoornnaam Sprankelende Bloesemgeur. Mooi toch? In het boekje vullen je vrienden niet alleen hun eenhoornnaam in. Ze kunnen namelijk ook aangeven waar ze wonen, wat hun favoriete tv-programma is, welke hobby’s ze hebben, enzovoorts. Per spread is er zelfs plaats voor een mooie tekening en een foto. Bewaar dit boekje goed, waardoor het een leuke herinnering wordt voor later!

Eigenschappen van het boek Unicorn vriendenboek:

 • Het thema van dit boekje is eenhoorns.
 • In het vriendenboekje is er plek voor foto’s.
 • Kinderen ontdekken in dit boekje hun eenhoornnaam.
 • Je vrienden en vriendinnen kunnen zelf een mooie tekening voor je maken.

3. Spider-man vriendenboek

Sommige personen vinden dat Spider-man een held is voor jongetjes. Deze held is echter interessant voor zowel jongens als meisjes. Dit heeft mede te maken metSpider-man de extra personages in de Spider-Verse (oftewel de wereld van Spider-man). Denk maar aan helden zoals Spider-girl en Ghost-spider. De twee laatste zijn beide meiden. Daarom genieten zowel jongens als meisjes van de Spider-man films en series. Ben jij ook zo’n fan van deze held? Dan is het beste vriendenboek voor jou wellicht het Spider-man vriendenboek. Dit boekje draait helemaal om de helden en slechteriken uit de Spider-Verse. Daarom is het voor jou het beste vriendenboek.

In het reuzeleuke invulboek kunnen al je vriendjes en klasgenootjes schrijven. Ze beantwoorden daarbij vragen zoals wat ze later worden, wat ze graag doen op school, enzovoorts. Ook vragen zoals wat ze graag eten en wat ze echt niet lusten kunnen je vrienden beantwoorden. Nadat alle vragen zijn beantwoord, gaan je vrienden en vriendinnen aan de slag met een kleurplaat. Deze plaat kunnen ze omtoveren tot een pareltje, speciaal voor jou. Er is zelfs plaats voor een leuke foto! Hierdoor heb je jaren later nog leuke herinneringen aan je jeugd. Vraag dus vandaag nog aan al je vriendjes en vriendinnetjes om je vriendenboekje in te vullen!

Eigenschappen van het boek Spider-man vriendenboek:

 • Dit boekje heeft als thema Spider-man.
 • Aan de voorkant van het boekje vind je informatie over de helden en slechteriken uit de Spider-Verse.
 • Je vrienden en vriendinnen beantwoorden vragen, kleuren kleurplaten in en plaatsen een leuke foto in dit boekje.

4. Disney Frozen – Violetta vriendenboek

Sinds de Frozen animatiefilm is uitgekomen, is het een favoriet van vele kinderen. Veel kinderen zingen, zodra ze de film zien, de liedjes enthousiast mee. AlsDisney Frozen - Violetta het aan hen ligt, hebben ze ook een Frozen rugzak en thermosfles. Zelfs Frozen kleding is verkrijgbaar. Je kunt daarbij kiezen voor spullen met Elsa, Anna, Olaf, Kristoff of andere personages erop. Vind je het moeilijk om te kiezen, omdat je van alle personages evenveel houdt? Dan hebben we goed nieuws voor jou. We kennen namelijk het beste vriendenboek voor jou. Het gaat hier om het Disney Frozen – Violetta vriendenboek. Op de kaft van dit boekje zie je Elsa, Anna en Olaf. Keer je het boekje om, dan zie je Kristoff en Sven.

Al je favoriete Frozen personages komen dus voor op én in het boekje. Daarom vinden wij dat dit boekje het beste vriendenboek voor jou is. In het boekje kunnen al je vrienden en vriendinnen leuke weetjes over zichzelf schrijven. Ze noteren ze waar ze wonen, wat ze het liefst eten, welke hobby’s ze hebben, enzovoorts. Nadat de verschillende vragen zijn beantwoord, kunnen je klasgenootjes een kleurplaat inkleuren. Hiervoor kunnen ze stiften of kleurpotloden gebruiken. De kleurplaat wordt speciaal voor jou omgetoverd tot een pareltje. Tot slot voegen je klasgenootjes een leuke foto van zichzelf toe. Op die manier heb je altijd leuke herinneringen aan hen.

Eigenschappen van het boek Disney Frozen – Violetta vriendenboek:

 • Dit boekje heeft als thema Frozen.
 • In het boekje kunnen klasgenoten en vrienden leuke weetjes over zichzelf invullen.
 • Elke persoon die in het boekje schrijft, kan een kleurplaat inkleuren en een foto toevoegen.

5. LEGO NINJAGO Vriendenboekje

Vroeger als je aan Lego dacht, dacht je alleen aan bouwblokjes. Tegenwoordig denkt men echter ook aan leuke animatiefilms en zelfs computerspelletjes. Eén van LEGO NINJAGO de varianten van Lego is Ninjago Masters of Spinjitzu. Ben jij een grote fan van deze Lego personages? Zoek je bovendien naar het beste vriendenboek voor jouw behoeften? Dan kun je kiezen voor het LEGO NINJAGO Vriendenboekje. Zoals je waarschijnlijk al hebt geconcludeerd, is het thema van dit boekje Lego Ninjago. Je komt zowel op de kaft als op de achterkant van het boek Ninjago personages tegen. Ook aan de binnenkant komen deze interessante personages voor!

Het boekje is daarom het beste vriendenboek voor Lego Ninjago fans. Laat daarom ook al je Ninjago vrienden schrijven in het LEGO NINJAGO Vriendenboekje. Elk klasgenootje, vriendje of vriendinnetje krijgt twee pagina’s om wat over zichzelf te schrijven. Hierbij beantwoorden je vrienden en vriendinnen namelijk diverse vragen over zichzelf en over hun favoriete helden. Ze worden zelfs in de gelegenheid gesteld om een nieuwe held te bedenken en te tekenen. Aarzel dus niet langer, koop het boekje en laat al je vrienden en vriendinnen hem invullen. Na jaren kun je hem vervolgens weer openen en je jeugd herleven. Misschien maak je dan weer contact met je oude vrienden…

Eigenschappen van het boek LEGO NINJAGO Vriendenboekje:

 • Het thema van dit boekje is Lego Ninjago.
 • In het boekje beantwoord je vragen over jezelf en je favoriete helden.
 • Je krijgt de kans om zelf een nieuwe held te bedenken en te tekenen in dit vriendenboekje.