Wij helpen je om het beste voel- en knisperboekje van 2020 te vinden. Ontdek de top 5!

De meeste ouders weten dat het goed is om boekjes voor te lezen aan kinderen. Hiermee stimuleer je namelijk de taal- en spraakontwikkeling van het kindje. Daarnaast verhoog je de concentratie van zo’n kind. Ben je op zoek naar het beste voel- en knisperboekje om tevens de visuele zintuigen te stimuleren? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij vertellen je namelijk over de allerleukste boekjes van dit moment. Met deze boeken stimuleer je niet alleen de visuele zintuigen, maar je helpt ook nog eens de grove motoriek te ontwikkelen. Voor sommigen van ons kan het moeilijk zijn om het beste boekje uit te kiezen. Er zijn namelijk varianten met zachte, pluche bladzijden, maar ook houten en stoffen varianten. Bepaalde boekjes hebben zelfs licht en geluid. Wij helpen je middels dit artikel om het beste voel- en knisperboekje te vinden.

Beste voel- en knisperboekje van 2020

Het uitkiezen van het beste voel- en knisperboekje kan wellicht moeilijk zijn. Er zijn namelijk veel varianten beschikbaar. Hierboven hebben we aangegeven in welke opzichten dergelijke boekjes van elkaar kunnen verschillen. Je kunt dus op basis van het materiaal, geluid of zelfs licht een boekje uitkiezen. Lukt het toch niet om een keuze te maken? Geen nood. Wij helpen je namelijk op weg. We zijn voor je nagegaan welke varianten momenteel het beste verkocht worden. Aan de hand daarvan hebben we een top 5 samengesteld. Elk boekje recenseren we bovendien afzonderlijk. Hierdoor is het eenvoudiger om de boeken met elkaar te vergelijken. Tot slot kies je dan gemakkelijk het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind uit.

1. VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek

Wanneer de meesten van ons denken aan een kinderboek, denken we aan voorleesboekjes. Dergelijke boekjes zijn leuk om voor te lezen en dragen ook bij aan de ontwikkeling VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze - Interactief Muziekboekvan de kinderhersentjes. Echter, er zijn ook andere soorten kinderboeken, waar kinderen enorm van genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een interactief muziekboek? Klinkt een dergelijk boekje als het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind? Dan hebben we goed nieuws voor je. We kennen namelijk het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit. Hier verwijzen we naar het boek VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek. Je kind zal er vast wel van genieten.

Het VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek is niet zomaar een boek. Middels dit boekje kun je kleintjes namelijk op een interactieve manier kennis laten maken met zes bekende kinderliedjes. We weten allemaal dat de meeste kinderen dol zijn op liedjes. Luister daarom samen met je kind naar de liedjes en zing gezellig mee. Als je kindje op de pianotoetsen in het boekje drukt, ontdekt hij/zij unieke geluiden. Kinderen kunnen in dit boekje ook kleuren en verschillende muziekinstrumenten ontdekken. Denk maar aan instrumenten zoals de viool, gitaar, piano, xylofoon en fluit. Beweegbare figuurtjes op de bladzijden helpen de fijne motoriek te ontwikkelen. Voor het stimuleren van de visuele ontwikkeling van je kind zijn er in het boek mooie, kleurrijke illustraties.

Eigenschappen van het boek VTech Baby Magisch Liedjesboek Roze – Interactief Muziekboek:

 • Het volume van dit boekje is regelbaar.
 • Dit boekje is geschikt voor kindertjes vanaf ongeveer 6 maandjes.
 • Je krijgt 2 AAA-(test)batterijen meegeleverd, dus je kunt er meteen mee aan de slag gaan.
 • Middels dit boekje maakt je kind interactief kennis met 6 bekende kinderliedjes en 6 melodietjes.
 • Er is gezorgd voor automatische uitschakeling waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je het boekje aan vergeet.

2. Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje

We hebben het hierboven gehad over een interactief boekje. Vind je een dergelijk boekje ideaal, maar wil je ook het inbeeldingsvermogen van je kindje stimuleren? Dan kun Lamaze Dieren Ontdekkingsboekjeje kiezen voor een voelboekje, desgewenst met leuke geluiden. Wij kennen een dergelijk boekje dat wellicht perfect is voor jouw kind. Het boekje waar we naar verwijzen heet Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje. De naam van het boekje spreekt voor zich. Je kind ontdekt van alles en nog wat in dit boek. Daarom is het wellicht het beste voel- en knisperboekje voor jouw kleine spruit. Nu wil je vast wel meer weten over dit unieke boekje. Geen nood. We vertellen je alles over het boek.

Het Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje is voorzien van zachte pluchen bladzijden. Op deze bladzijden komen er dieren en heldere kleuren tegen. Hierdoor prikkelt het boekje je kind visueel. Er is zelfs gezorgd voor leuke geluiden. Deze dragen bij aan het auditieve bewustzijn van je kind. Daarnaast bevat het boek interessante speeltjes, die je kind zelf mag verkennen. Is je kind dol op dit boekje en wil hij/zij het overal mee naartoe nemen? Dat kan! Het boekje komt namelijk met een ophangclip. Hierdoor kun je het zorgeloos overal mee naartoe nemen. Kortom, je geniet samen met je kind van dit ontdekkingsboekje. Is dit daarom het beste voel- en knisperboekje voor jouw kindje?

Eigenschappen van het boek Lamaze Dieren Ontdekkingsboekje:

 • Dit boekje is gericht op de allerjongsten, maar is ook leuk voor peuters.
 • Dankzij de ophangclip kun je het boekje zorgeloos overal mee naartoe nemen.
 • Er is gezorgd voor leuke geluiden die bijdragen aan het auditieve bewustzijn van kinderen.
 • Doordat het boekje uit zachte pluchen bladzijden met vriendelijke dieren en heldere kleuren bestaat, zorgt het voor een visuele prikkeling.

3. Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+

Vanaf het moment dat baby’s geboren worden, leren ze allerlei nieuwe dingen. Zo leert het kindje om de handjes en voetjes te bewegen. Na een poosje gaat hij/zij kruipen Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+en daarna lopen. Het kind leert ook om te praten. Beetje bij beetje wordt het kind steeds zelfstandiger. Zichzelf aankleden hoort ook bij het zelfstandig worden. Daarom geef je je kindje na een tijdje de kans om zelf kleren uit te kiezen en aan te trekken. Vind je het nog te vroeg voor deze vrijheid, maar wil je je kind er wel op voorbereiden? Dan kennen wij het beste voel- en knisperboekje voor jou. We verwijzen hier naar het stoffen boekje Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+.

Wij vinden dat dit boekje het beste voel- en knisperboekje is voor kinderen die zichzelf binnenkort zullen aankleden. Je leert je kind namelijk met het boekje hoe hij/zij zichzelf kan aankleden. In het boekje Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+ kleedt Nijntje zich aan. Jouw kind mag daarbij helpen. Eerst maakt je kind de knoop van Nijntje vast. Hierna doet het kind de schoen van het lieve konijntje dicht. Vervolgens moet de rits van de jas gesloten worden. Eigenlijk kan je kind na enige oefening met dit boekje zelf zijn/haar kleren aandoen. Is het boekje vies geworden? Geen nood. Je kunt het stoffen boekje gerust wassen!

Eigenschappen van het boek Mercis Nijntjes aankleedboek. 0+:

 • Het stoffen boekje kan gewassen worden als het vies is geworden.
 • Dit boekje is gericht op de allerjongsten, maar is geschikt voor alle leeftijden.
 • Je kunt dit boek gebruiken als voorbereiding voor je kind om zelf kleren aan te trekken.
 • Hij wordt geleverd in een handig tasje, waardoor je hem altijd gemakkelijk kunt meenemen.

4. Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld

Als je op zoek gaat naar een nieuw boekje voor je kind, dan houd je rekening met zijn/haar voorkeuren. Elk kind is immers anders. Hierdoor is er geen standaard formule voorMijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld. kinderboeken. Het ene kind geniet bijvoorbeeld van een sprookjesboek terwijl een ander kind meer geniet van een knisperboekje. Boeken over dieren zijn ook zeer geliefd onder kinderen. Behoort jouw kind tot de laatste groep en is hij/zij dol op boeken over dieren? Wil je deze liefde voor dieren combineren met het leren van nieuwe woordjes? Dan kennen wij het beste voel- en knisperboekje voor jou, namelijk het boek Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld.

Dit boekje vinden de meeste dierenliefhebbers geweldig. Je kunt met dit boekje namelijk samen met je kind het dierenrijk ontdekken. Dit boekje lees je samen met je kindje. Hierbij leer je je kind meteen welke dieren in welke omgeving voorkomen. Denk er maar aan dat je thema’s tegenkomt zoals de jungle, in de zee en de kinderboerderij. Zo laat je je kind bijvoorbeeld zien dat een dolfijn in de zee leeft en een leeuw in de jungle. Het gaat bovendien om een aanwijsboekje. Dit betekent dat je kind je kan laten zien hoeveel hij/zij heeft onthouden door de dieren aan te wijzen. Vind je dat dit boekje het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind is? Schaf het boek “Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld” dan snel aan!

Eigenschappen van het boek Mijn Eerste Woordjes DIEREN boek. Peuter aanwijsboekje. Vrolijk en educatief. Neem een kijkje in de dierenwereld:

 • Dit aanwijsboekje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 1 jaar.
 • Met dit boek leer je je kind welke dieren in welke omgeving leven.
 • Het boek bestaat uit 16 pagina’s en bevat verschillende thema’s zoals in de zee.
 • Doordat het boekje is gemaakt van dik karton, is hij stevig en kan je kind er lang van genieten.

5. Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint

Het boek dat we zojuist hebben gerecenseerd gaat over dieren. Als je op zoek gaat naar kinderboeken, kom je vaak dergelijke boeken tegen. Dit komt doordat dierenboekjes favorietenLittle Dutch Activiteitenboekje Ocean mint zijn van vele kinderen. Is jouw kind ook zo’n fan van verschillende dieren? Maar vindt jouw kind een aanwijsboekje minder interessant? Dan past een activiteitenboekje wellicht beter bij hem/haar. Is daarom het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind een activiteitenboekje over dieren? Dan is het beste voel- en knisperboekje voor jouw kind het boek Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint. Met dit boekje hoeft je kleine spruit zich geen moment te vervelen. Het boekje trekt namelijk vanaf het eerste moment de aandacht van je kind.

Wanneer je kind het boekje eenmaal open doet, ontdekt hij/zij allerlei vrolijke onderwaterdieren. Doordat er bovendien gebruik gemaakt is van verschillende materialen, kan het kind continu iets nieuws ontdekken. In het boekje is er zelfs gezorgd voor diverse activiteiten. Zo komt het boekje met een rammelaar, knisper en spiegeltje. Het boekje bevat tevens diverse labels waar je kind aan kan voelen. Zijn/haar zintuigen worden hierdoor optimaal geprikkeld. Echter, het boekje draagt ook bij aan de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie. Doordat het Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint van topkwaliteit is, kan je kindje er lang van genieten. Dankzij de stijlvolle kleuren, leuke illustraties en unieke designs brengt het boekje veel ontdekkingsplezier met zich mee!

Eigenschappen van het boek Little Dutch Activiteitenboekje Ocean mint:

 • Dit boekje van goede kwaliteit is voorzien van stijlvolle kleuren, leuke illustraties en unieke designs.
 • Het boekje voor kinderen vanaf ongeveer 1 jaar laat kindertjes veel vrolijke onderwaterdieren ontdekken.
 • Er valt met dit boekje veel te beleven dankzij de verschillende materialen en meegeleverde speeltjes zoals een rammelaar en spiegeltje.
 • Met dit activiteitenboekje prikkel je de zintuigen van kinderen én het boekje draagt bij aan de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie.